Trustpilot

Kattefoder

Kun det bedste er godt nok, når det kommer til vores katte. Derfor forhandler vi et bredt udvalg af kattemad fra den anerkendte producent, WinnerPlus, som lever op til høje standarder, når det kommer til kvalitet. Du finder tørfoder og vådfoder til katte i alle aldersgrupper og af alle racer lige her på siden.

Viser alle 18 resultater

Velsmagende kattemad til alle racer

WinnerPlus forstår sig virkelig på kattemad, og det har resulteret i et varieret udvalg af tørfoder og vådfoder i en række forskellige smagsvarianter. Du finder de bedste af disse repræsenteret i sortimentet her på siden, hvor vi giver de danske katteejere mulighed for at få del i WinnerPlus’ velsmagende produktudvalg. Den tyske producent har fokus på såvel ingredienser som forarbejdning og produktion, og det er derfor også et gennemarbejdet produkt, vi tilbyder vores kunder. Det er desuden vigtigt for os at forhandle kattemad til alle katte derude, og derfor rummer vores sortiment også noget til alle racer, aldre og typer, og vi favner samtidig de fleste præferencer. Nogle katte foretrækker vådfoder frem for tørfoder – og omvendt – og derfor finder du begge dele her hos os. De har hver især en bred vifte af smage, så du har gode chancer for at finde en type, der passer til netop din kat. Selv hvis den er kræsen.

Kattefoder med ingredienser i høj kvalitet

Vi mener, at vores katte fortjener det bedste i alle faser af deres vækst og liv. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af velsmagende kattemad fra WinnerPlus, der henvender sig både til private katteejere såvel som professionelle, der har høje standarder, når det kommer til råvarer og forarbejdning. Al den kattemad, du finder her ovenfor, er nemlig sammensat af nøje udvalgte ingredienser. Hvis du er på udkig efter kattefoder til din kat, så er vi sikre på, at du vil synes om udvalget fra WinnerPlus, der er beriget med urter, frugter, grøntsager og adskillige andre råvarer. Den nøjagtige sammensætning står nærmere beskrevet på selve produktet, men fælles for alle de forskellige varianter er, at alle ingredienser er udvalgt og sammensat med tanke på katten og dens behov. I produktbeskrivelsen for enkelte af produkterne kan du tilmed også finde en fodringsguide, som hjælper dig med at give din kat den helt rigtige mængde kattemad hver dag. Vi står desuden også altid til rådighed, hvis du har brug for gode råd eller vejledning i forhold til, hvilken type og hvilken mængde kattemad du skal give din kat.

Kun det bedste er godt nok til vores katte

Ingredienserne i de mange forskellige fodertyper her på siden omfatter blandt andet oksekød, lam, kylling, og vildt, men vi fører også kattemad helt uden kød. Disse laves i stedet på fisk – ofte laks – og også her er der fokus på kun at benytte de bedste ingredienser. Vælger du en af vådfoder-varianterne, er det også muligt at finde kattemad med lever og hjerte, hvis du ønsker at introducere indmad til kattens kost. Dette kombineres naturligvis med en vis mængde oksekød, der er grundingrediensen i det meste af vores vådfoder. Hvilke af disse ingredienser, du bør vælge ud fra, når du køber kattemad, afhænger helt af kattens præferencer. Ligesom os har katte nemlig smage og konsistenser, de foretrækker frem for andre. I vores udvalg af WinnerPlus kattemad finder du kun de allerbedste råvarer, men disse er sammensat på en række forskellige måder, så du har de bedste forudsætninger for at finde en type kattemad, som din kat vil elske.

Køb kattemad i både store og små mængder

Hvis du søger den rigtige kattemad til din firbenede ven, så er der dermed gode chancer for, at du finder det i vores sortiment. Her på den officielle danske webshop for WinnerPlus går vi nemlig aldrig på kompromis, når det gælder kvaliteten på vores kattemad. Vi sælger både til erhvervskunder såsom dyrlæger, kenneler og internater samt private kunder, som er på udkig efter det bedste til deres firbenede venner. Vores lækre tørfoder og vådfoder er tilgængeligt i dåser eller poser på 800 g, 2 kg og 10 kg, så uanset om du har et lille forbrug eller skal købe stort ind, så kan du finde en passende størrelse her i webshoppen. Det kan dog ofte betale sig at købe stort ind, hvis du allerede har fundet den type kattemad, som din kat foretrækker. Da vi er stolte forhandlere af WinnerPlus, tilbyder vi desuden nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser på kattemad herfra. Husk desuden, at vi altid bestræber os på at levere din ordre inden for få dage, når du bestiller her i webshoppen, og at vi tilbyder fri fragt ved køb for over 599 kr.